Download

Weg met een doolhof aan documenten en versies - Iris365

Microsoft365 zorgt in veel organisaties voor vraagtekens. Je herkent het wel… Je bent op zoek naar een belangrijk document of je wil de taken voor de komende week afvinken. Maar je moet ten eerste al een heel doolhof door aan functies. Als je eindelijk op de plaats van bestemming bent, blijken er verschillende versies te zijn en zijn de taken op verschillende plekken ingevoerd… Dat moet handiger kunnen, toch? Spoiler alert: jazeker.

Als we dan eens in de toekomst mogen kijken. Stel je toch eens voor dat je alle documenten in één omgeving hebt staan, altijd de laatste versie tot je beschikking hebt en je niet een wirwar aan functionaliteiten moet doorgronden! Dat zou de hemel zijn, toch ;)?

Vaak is dit nog niet zo maar 1,2,3 gedaan. Er gaan allerlei zaken aan vooraf. Maar één ding is zeker, de toekomst is dichtbij.

Vanuit diverse organisaties krijgen wij vaak de vraag: waarom moeten wij nog een platform aanschaffen? Wij werken al samen in Teams. Dit is een terechte vraag maar hij is iets te kort door de bocht. Want je werkt inderdaad samen in Teams maar het Microsoft365 platform is niet te vergelijken met Iris Intranet. Iris zorgt ervoor dat de Microsoft365 applicaties op een handige manier gebruikt kunnen worden. Iris zorgt ervoor dat jij de handige applicaties op een vanzelfsprekende manier kan gebruiken tijdens je werkdag en dat het geen onnodige frustraties oplevert.

Daarnaast wordt er ook vaak gedacht dat Iris Intranet de mogelijkheden van Microsoft365 overneemt maar dat is zeker niet zo! Het zijn allebei superhandige platformen met ieder hun eigen functies en dat moet je ook zo houden.

Maar hoe Iris Intranet & Microsoft365 nu écht samenwerken? Dat is voor jou een vraag en voor ons een weet. Voor deze keer zullen we je matsen en willen we je graag meer informatie geven.

.PDF
Download

Ik wil graag meer informatie ontvangen over Iris Intranet & Microsoft365.

Ik wil graag meer informatie ontvangen over Iris Intranet365.