Inspiratie

Downloads

Interessante brochures, meer informatie of benieuwd hoe Iris Intranet gebruikt wordt? Neem een kijkje tussen de downloads.

De Iris User Stories

Download

Benieuwd hoe Iris wordt gebruikt in de praktijk? Aan de hand van personas lees je meer over de mogelijkheden en het gebruik. Download nu de Iris User Stories.

Weg met een doolhof aan documenten en versies - Iris365

Download

Als je eindelijk op de plaats van bestemming bent, blijken er verschillende versies te zijn... Dat moet handiger kunnen, toch? Lees hier wat er mogelijk is met Iris365.

Iris Intranet & Google Workspace

Download

Door de integratie met Google Workspace heb je de mogelijkheid om je werk te doen vanuit één digitale werkomgeving. Waar je bij Google Workspace snel het overzicht kan verliezen, zorgt de integratie met Iris Intranet voor een eenvoudig, vanzelfsprekend en unieke gebruikerservaring!

Iris Intranet in de zorg & welzijn

Download

Benieuwd hoe Iris Intranet gebruikt wordt in zorginstellingen? In deze brochure lees je aan de hand van personas hoe Anne, Peter, Lisa en Coen het intranet dagelijks gebruiken tijdens hun werkdag.

Iris Intranet in de retail

Download

Benieuwd hoe Iris Intranet gebruikt wordt in de retail? In deze brochure lees je aan de hand van personas hoe Anne, Peter, Lisa en Coen het intranet dagelijks gebruiken tijdens hun werkdag.

Iris Intranet in de bouw

Download

Benieuwd hoe Iris Intranet gebruikt wordt in de bouw? In deze brochure lees je aan de hand van personas hoe Anne, Peter, Emiel en Coen het intranet dagelijks gebruiken tijdens hun werkdag.

Iris Intranet in de kinderopvang

Download

Benieuwd hoe Iris Intranet gebruikt wordt in de kinderopvang? In deze brochure lees je aan de hand van personas hoe Anne, Peter, Sofie en Coen het intranet dagelijks gebruiken tijdens hun werkdag.

Iris Intranet in de overheid

Download

Benieuwd hoe Iris Intranet gebruikt wordt in de overheid?

Iris Intranet in het onderwijs

Download

Ben je benieuwd hoe Iris Intranet wordt gebruikt in onderwijsinstellingen? In deze brochure lees je aan de hand van de peilers van Iris en gebruikersverhalen hoe Iris je ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 26 246 30 40 of vraag een gratis demo aan.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs& interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!